Érdekességek

Belegondolt már valaki abba, mi mindenre használható fel a sok pizzásdoboz, amit nap mint nap felhalmozunk? Az azért mindenesetre igen merész képzelőerőt feltételez, hogy a pizzáról egy cipő jusson eszébe valakinek, ráadásul nem is egy szokványos darab.

A Hyperbeast netes divat és dizájner magazin olyan ötletet mutatott be, amivel a pizzásdobozt egy érdekes formában hasznosíthatjuk újra, tudniillik egy cipőt hajtogathatunk ki belőle, egészen pontosan az ikonikus Air Jordan 14-es sorozatát imitáló makettet.

Bár biztos jól szellőzik, belebújni nem nagyon érdemes, mivel kartonból van, és hamar atomjaira hullhat, inkább mutatós lakásdísznek lehet használni. Mivel kis ügyességgel könnyen lemásolható lenne a sablon, ami alapján otthon is a pizzás kartonokat vagdoshatnánk, ezért még megspékelték az ajánlatot egy kissé átlagos fehér pólóval, amin az Air Jordan kartonsablon pontos lenyomata virít, bár viselőjén kívül szinte garantáltan senki sem tudná megfejteni, hogy ez csak egy nonfiguratív minta, vagy valaki tényleg kétszer belénk szállt páros lábbal.

Összerakva tehát, a csomagban kapunk egy pizzásdobozt pizza nélkül, egy menő majdnem-cipőt, amit soha nem hordhatunk, valamint egy kevésbé menő pólót, szóval akár egy tuti vétel is lehetne, jövő tavaszig viszont várni kell még a megjelenésre. Pizzát valaki?


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.